Tort De Castel De Zăpadă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Snow Castle Cake. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 89G de proteine, 51G de grăsime, și un total de 8452 calorii. Pentru $101.67 pe portie, această rețetă acoperă 78% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați topping-ul cu bici rece, gelatină cu aromă de boabe jell-o, cuburi de gheață și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Turtă Dulce Castel Tort, Tort Castel Prințesă, și Tort ușor de castel.
Instrucțiuni
Linie tigaie pătrată de 9 inci cu folie de plastic. Aranjați felii de tort pe partea de jos și în sus a tigaiei.
Adăugați apă clocotită în amestecurile de gelatină într-un castron mare; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Adăugați gheață; se amestecă până când gelatina este ușor îngroșată.
Îndepărtați orice gheață netopită.
Bateți în 1 cană bici rece până se amestecă. La frigider 15 min.
Se toarnă amestecul de gelatină în tigaie căptușită cu tort; acoperiți cu folie de plastic. Dați la frigider 4 ore sau până când este ferm.
Desfaceți desertul pe farfurie; îndepărtați folia de plastic. Desert de îngheț cu biciul rece rămas. Decorați cu conuri de înghețată și bomboane pentru a semăna cu un castel așa cum se arată în fotografie.