Tort De Cassata Italian
Tortul Italian Cassata este un fără gluten rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 433 calorii. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână zahăr, smântână grea, brânză ricotta și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Italiană Cassata, Tort Cassata, și Tort Cassata.
Instrucțiuni
Combinați coacăzele uscate și 2 linguri Marsala într-un castron mic.
Se lasă la macerat 15 minute.
Scurgeți cireșele și tăiați-le în optimi; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Într-un robot de bucătărie, piure de brânză ricotta, zahăr, 3 linguri Marsala și frișcă până se omogenizează.
Transferați în castron mediu. Se amestecă ușor în coacăze și cireșe.
Curățați orice crustă liberă din tortul de lire și aruncați-o.
Tăiați tortul de lire pe lungime în 3 straturi orizontale.
Așezați stratul inferior pe platoul de servire.
Întindeți jumătate din umplutură.
Așezați al doilea strat de tort de lire deasupra umpluturii.
Întindeți umplutura rămasă. Aranjați al treilea strat de tort de lire deasupra umpluturii. Laturi netede cu spatula de cauciuc. Dați la frigider cassata până când umplutura este fermă, aproximativ 2 ore.
Combinați 1/2 cană sirop de cireșe rezervat, ciocolată semidulce și 1/4 cană Marsala într-o cratiță medie grea. Se amestecă la foc mic până se topește ciocolata și amestecul este neted.
Adăugați untul nesărat câteva bucăți pe rând și bateți până se topește. Refrigerați glazura până se îngroașă până la consistența răspândită, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute.
Glisați foi de hârtie cerată sub marginile cassatei pentru a proteja vasul de servire. Puneți 1 cană de glazură de ciocolată în punga de patiserie prevăzută cu vârf de stea medie.
Întindeți glazura de ciocolată rămasă pe părțile laterale și deasupra cassatei. Înghețarea țevilor în punga de patiserie în vârtejuri pe laturile lungi și în rozete de-a lungul marginilor superioare ale cassata. Se dă la frigider câteva ore până se fixează.
Lăsați cassata să stea la temperatura camerei cu 20 de minute înainte de servire.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Rezervația Spalletti Chianti Poggio Reale. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.