Tort De Cassata Italian

Tort De Cassata Italian
Tortul Italian Cassata este un fără gluten rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 433 calorii. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână zahăr, smântână grea, brânză ricotta și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Italiană Cassata, Tort Cassata, și Tort Cassata.

Instrucțiuni

1
Combinați coacăzele uscate și 2 linguri Marsala într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacăze UscateCoacăze Uscate
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se lasă la macerat 15 minute.
3
Scurgeți cireșele și tăiați-le în optimi; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4
Scurgeți coacăzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
5
Într-un robot de bucătărie, piure de brânză ricotta, zahăr, 3 linguri Marsala și frișcă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Transferați în castron mediu. Se amestecă ușor în coacăze și cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
CoacăzeCoacăze
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Curățați orice crustă liberă din tortul de lire și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjitură De Pâine Pregătită Sau 1 Pachet (10-3/4 Uncii) Prăjitură De Lire Congelată, DezghețatăPrăjitură De Pâine Pregătită Sau 1 Pachet (10-3/4 Uncii) Prăjitură De Lire Congelată, Dezghețată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
8
Tăiați tortul de lire pe lungime în 3 straturi orizontale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjitură De Pâine Pregătită Sau 1 Pachet (10-3/4 Uncii) Prăjitură De Lire Congelată, DezghețatăPrăjitură De Pâine Pregătită Sau 1 Pachet (10-3/4 Uncii) Prăjitură De Lire Congelată, Dezghețată
9
Așezați stratul inferior pe platoul de servire.
10
Întindeți jumătate din umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Așezați al doilea strat de tort de lire deasupra umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjitură De Pâine Pregătită Sau 1 Pachet (10-3/4 Uncii) Prăjitură De Lire Congelată, DezghețatăPrăjitură De Pâine Pregătită Sau 1 Pachet (10-3/4 Uncii) Prăjitură De Lire Congelată, Dezghețată
12
Întindeți umplutura rămasă. Aranjați al treilea strat de tort de lire deasupra umpluturii. Laturi netede cu spatula de cauciuc. Dați la frigider cassata până când umplutura este fermă, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjitură De Pâine Pregătită Sau 1 Pachet (10-3/4 Uncii) Prăjitură De Lire Congelată, DezghețatăPrăjitură De Pâine Pregătită Sau 1 Pachet (10-3/4 Uncii) Prăjitură De Lire Congelată, Dezghețată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
Combinați 1/2 cană sirop de cireșe rezervat, ciocolată semidulce și 1/4 cană Marsala într-o cratiță medie grea. Se amestecă la foc mic până se topește ciocolata și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați untul nesărat câteva bucăți pe rând și bateți până se topește. Refrigerați glazura până se îngroașă până la consistența răspândită, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Glisați foi de hârtie cerată sub marginile cassatei pentru a proteja vasul de servire. Puneți 1 cană de glazură de ciocolată în punga de patiserie prevăzută cu vârf de stea medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Monedă Roșie De Bomboane1 Monedă Roșie De Bomboane
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
5
Întindeți glazura de ciocolată rămasă pe părțile laterale și deasupra cassatei. Înghețarea țevilor în punga de patiserie în vârtejuri pe laturile lungi și în rozete de-a lungul marginilor superioare ale cassata. Se dă la frigider câteva ore până se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Monedă Roșie De Bomboane1 Monedă Roșie De Bomboane
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
6
Lăsați cassata să stea la temperatura camerei cu 20 de minute înainte de servire.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Rezervația Spalletti Chianti Poggio Reale. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista