Tort de cartofi de la Napoli (Gatto) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 693 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, ouă, pecorino și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați GATT 4 di patate ("tort" de cartofi), Muschi de porc alla Napoli, și Ouă Napoli Aka Ouă De Dimineață De Luni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Umpleți o oală de paste cu apă și adăugați cartofii întregi. Aduceți apa la fierbere și gătiți până se înmoaie, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Rețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scurgeți și curățați cartofii și treceți-i printr-o moară de alimente. În timp ce cartofii sunt încă calzi, puneți-i într-un bol de amestecare și combinați ouăle, ricotta, brânzeturile, soppressata, laptele și pătrunjelul. Se amestecă suficient pentru a se amesteca uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soppressata
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
4
Ungeți o tigaie cu formă de arc de 12 inci cu 2 linguri de unt și praf cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
5
Așezați jumătate din amestecul de cartofi în tigaie și neteziți-l ușor până la margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Presărați mozzarella peste amestecul de cartofi, până la 1/2 inch de marginea exterioară, dar nu peste. Ungeți cu grijă amestecul de cartofi rămas și neteziți cu o spatulă umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Se presară cu firimituri de pâine rămase și se punctează cu untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
8
Puneți gatto-ul în cuptor și gătiți 25 până la 30 de minute, până se rumenesc deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Scoateți din cuptor, lăsați să stea 15 minute, desfaceți și serviți în felii.