Tort De Cartofi Cu Ierburi R. C. R. S. I
Herbed R tort de cartofi Rabrulsti ar putea fi o reteta buna pentru a extinde caseta de reteta garnitură fel de mâncare. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 178 calorii. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 8 și costă 45 de cenți pe porție. 471 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de piper, cimbru, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 62%. Încercați Cartofi Rosti, R. C. R. R. Cu Hrean, și Cartofi Dulci Rosti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți cartofii generos cu apă rece bine sărată într-o oală mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți cartofii, parțial acoperiți, până când abia sunt fragede, 20 până la 25 de minute.
Transferați cartofii într-o strecurătoare folosind o lingură cu fante, clătiți sub apă rece pentru a opri gătitul și uscați.
Răciți cartofii pe o farfurie, neacoperită, cel puțin 8 ore.
Curățați cartofii și radeți grosier într-un castron mare.
Adăugați cimbru, 1 1/2 lingurițe de sare și 3/4 linguriță de piper, apoi stropiți cu 2 linguri de unt și amestecați bine amestecul.
Se încălzește cuptorul la 375 F cu rack în mijloc.
Încălziți uleiul și 1 lingură de unt în tigaie la foc mediu-mare până când spuma dispare, apoi adăugați amestecul de cartofi și tamponați-l ferm în tigaie cu o spatulă de cauciuc, netezind blatul.
Reduceți căldura la mediu și gătiți tortul de cartofi, acoperit cu un capac, până când marginile încep să devină aurii, aproximativ 5 minute.
Scoateți capacul, apoi coaceți tortul de cartofi, neacoperit, 10 minute.
Ungeți blatul tortului cu cartofi cu restul de 2 linguri de unt.
Porniți broiler și prăjiți tortul de cartofi, la 4 până la 5 inci de la căldură, până se rumenesc, 3 până la 7 minute.
Scoateți tigaia din cuptor cu atenție (purtați mănuși de cuptor!). Rulați spatula de cauciuc în jurul marginii tortului pentru a o slăbi din tigaie.
Inversați o farfurie rotundă mare rezistentă la căldură peste tigaie și inversați tortul de cartofi pe farfurie.
Tăiați în pene și serviți.
* Tortul de cartofi poate fi făcut cu 1 zi înainte. Se răcește, apoi se înfășoară—încă pe farfurie—în hârtie de ceară urmată de folie și se răcește. Pentru a reîncălzi tortul de cartofi, îndepărtați folia și hârtia și coaceți într-un cuptor de 350 de metri până când se încălzește, aproximativ 20 de minute.