Tort de cartofi cu brânză și slănină

Nevoie de o curs principal fără gluten și prietenos cu FODMAP? Tortul cu cartofi cu brânză și slănină ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,83 USD pe porție. O porție conține 676 calorii, 26g de proteine, și 46G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de bucată de slănină, cartofi de copt, tigaie antiaderentă cm și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Tort de cartofi cu Bacon cu brânză, Tort de cartofi cu brânză și slănină, și Tort cu foaie de cartofi dulci cu glazură de brânză cremă de slănină.
Instrucțiuni
Încălziți lardonii de slănină într-o tigaie de 10 inci/25 cm la foc mediu până când grăsimea curge, 2 până la 3 minute. Nu - i lăsa să se rumenească.
Scoateți-le cu o lingură de scurgere și lăsați-le deoparte. Topiți untura în tigaie, adăugați cartofii și presărați-i cu piper. Baconul poate contribui cu suficientă sare. Reduceți focul la minim, acoperiți și gătiți timp de 5 minute. Amestecați lardonii și continuați să gătiți, neacoperite, la foc mic, aruncând sau amestecând des, până când cartofii sunt fragezi și unii se rumenesc, 20 până la 25 de minute. Nu vă faceți griji dacă unele dintre ele sunt zdrobite, deoarece vor ajuta la menținerea amestecului într-o prăjitură.
Se amestecă brânza, se gustă și se reglează condimentul. Apăsați cartofii pentru a-i nivela în tigaie. Întoarceți focul la mare și lăsați-le să gătească fără a amesteca până când fundul se rumeneste, 3 până la 5 minute. Apăsați ocazional tortul pentru a-l ține împreună. Când ați terminat, ar trebui să fie maro în jurul marginilor și să înceapă să tragă din părțile laterale ale tigaiei. Scoateți tigaia de pe foc, treceți un cuțit în jurul marginii pentru a slăbi tortul și întoarceți-l pe un platou încălzit.