Tort de Caramel cu glazură de nuci de Caramel
Tortul de Caramel cu glazură de nuci de Caramel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă face 3 porții cu 1976 calorii, 37g de proteine, și 75g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.77 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte evaporat, lapte, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Tort de Caramel cu glazură de unt de Caramel, Tort de iaurt cu Caramel cu glazură de caramel, și Cupcakes De Dovleac Caramel Cu Glazură De Brânză Cremă De Scorțișoară Caramel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făină trei Tigăi rotunde de 8 inch. Cerneti faina, praful de copt si 1/2 lingurita de sare impreuna si dati deoparte.
Cremă 1/2 cană unt și 1 1/4 cană zahăr până la lumină și pufos.
Adăugați ouă pe rând, bătând bine după fiecare.
Adăugați amestecul de făină alternativ cu lapte.
Adăugați 1 linguriță de vanilie și bateți până se omogenizează.
Împărțiți aluatul în trei tigăi de 8 inch.
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 25 până la 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată.
Glazura de nuci de Caramel: într-o cratiță grea, combinați 3 căni de zahăr, lapte evaporat și un vârf de sare. Se aduce la fierbere și se amestecă până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura și gătiți până la stadiul de minge moale. Se amestecă cu spatula pentru a nu se lipi.
Se ia de pe foc și se răcește 5 minute.
Adăugați 1/2 cană de unt, 1 linguriță de vanilie și nuci. Bateți până la răspândirea consistenței.