Tort De Camping Cu Fructe De Pădure
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de camping Berry. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 555 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 10. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână praf de copt, cuișoare măcinate, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort de Camping cu ciocolată al soțului meu, Călătoria noastră de Camping + unele camping s, și Camping Căpițe De Fân pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acasă: într-un robot de bucătărie, pulsați împreună făină, sare, scorțișoară, cuișoare, nucșoară, ghimbir și praf de copt.
Adăugați unt; pulsați până când amestecul este foarte fin.
Adăugați zahăr și puls pentru a combina.
Transferați într-o pungă mare resigilabilă și răciți până când este gata de utilizare, până la 2 zile.
La camping: aprindeți 40 de brichete pe grătarul unui grătar curat de cărbune sau șemineu și lăsați să ardă până când sunt acoperite cu un strat fin de cenușă. Folosind clești, aranjați 20 de cărbuni într-un 12-in. inel; împingeți cărbunii rămași deoparte.
Pune căpșuni într-un 12-in. cuptor olandez cu picioare (tabără). Lingurați jumătate din amestecul de făină uniform peste căpșuni, acoperiți oala și puneți-o în inelul de cărbuni. Aranjați restul de 20 de cărbuni acoperiți cu cenușă într-un singur strat deasupra capacului cuptorului olandez.
Aranjați un alt inel de 20 de cărbuni proaspeți, neluminați în jur și atingând cărbunii fierbinți de la baza cuptorului (aceștia se vor aprinde și vor oferi o a doua explozie de căldură mai târziu).
Gatiti tortul aproximativ 20 de minute (nu acoperiti gratarul sau focul). Cu clești, împingeți cărbunii departe de mânerul capacului, îndepărtați capacul (păstrând cărbunii deasupra) și lingurați amestecul de făină rămas. Înlocuiți capacul și blatul uniform cu al doilea lot de cărbuni nou acoperiți cu cenușă din jurul vasului.
Coaceți până când toppingul este maro auriu și sucurile de căpșuni clocotesc la suprafață, încă 15 până la 25 de minute.
Lăsați să se răcească cu cel puțin 20 de minute înainte de a mânca.
*Dacă folosiți fructe de pădure, altele decât căpșunile, amestecați cu 1/4 cană de zahăr în plus atunci când le introduceți în cuptorul olandez.