Reteta Boozy coffee & nuc Tort poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. Această rețetă face 10 porții cu 468 calorii, 16g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 682 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită praf de copt, zahăr muscovado, ouă și făină auto-crescătoare. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce e bine. Tort De Cafea Boozy Cranberry Tangerine, Tort de cafea și nuci, și Tort De Cafea Și Nuci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
2
Ungeți două cutii de sandviș de 20 cm și tapetați cu hârtie de copt antiaderentă. Prăjiți jumătățile de nucă la cuptor timp de 10 minute. Rezervați 10 și tocați restul. Se dizolvă cafeaua instant în 1 lingură de apă clocotită, se răcește și se adaugă amestecul de tort de bază (vezi rețeta pentru buretele clasic Victoria, dreapta), în loc de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate
Jumatati De Nuc
Pudră De Gelatină De Merișoare
(65 Fursecuri)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
3
Pentru umplutură, bateți mascarpone cu zahărul muscovado ușor și Tia Maria până se omogenizează. Sandwich prăjiturile răcite cu o treime din umplutură și nucile tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Muscovado Ușor
(vândut Pe Culoarul De Produse Lactate)
Mascarpone
1-1/2 Oz. Rom Malibu Cu Aromă De Nucă De Cocos
4
Acoperiți partea superioară și părțile laterale ale tortului cu restul umpluturii și decorați blatul cu jumătățile de nucă prăjite.
Tort în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.