Tort De Cafea Streusel Cu Ouă Peste Noapte
Peste noapte Eggnog Streusel tort de cafea ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 277 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 41 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați ouă, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de cafea cu ouă peste noapte cu glazură Nog, Tort De Cafea Peste Noapte Cu Afine Și Ouă, și Tort De Cafea Streusel Cu Unt Peste Noapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți fundul numai al tăvii dreptunghiulare, 13x9x2 inci, cu scurtare.
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele de Topping Streusel cu furculița până se sfărâmă; pus deoparte.
Într-un castron mare, bateți 1 cană zahăr granulat și 1/2 cană unt cu mixer electric la viteză medie sau amestecați cu lingura. Bateți în 1 cană de ouă, smântâna, extractul de rom și ouăle până se omogenizează. Se amestecă 2 1/2 căni de făină, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Presărați streusel Topping peste aluat. Acoperiți și refrigerați cel puțin 8 ore.
Încălziți cuptorul la 177°.descoperiți tigaia; coaceți 35 până la 40 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 20 de minute.
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele glazurii de ouă până când sunt netede și suficient de subțiri pentru a stropi.
Stropiți peste tortul cu cafea. Pentru porții, tăiați în 5 rânduri cu 3 rânduri.