Tort De Cafea Streusel Cu Afine
Tortul de cafea streusel cu afine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Această rețetă face 16 porții cu 359 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți unt, zahăr, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Tort De Cafea Streusel Cu Afine, Tort De Cafea Streusel Cu Afine, și Tort De Cafea Streusel Cu Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Înveliți interiorul unei tigaie cu 1 lingură de unt topit și 1 lingură de făină.
Combinați 2 3/4 cană de făină, praf de copt, bicarbonat de sodiu și sare într-un castron.
Bateți untul și zahărul cu un mixer electric într-un castron mare până când sunt ușoare și pufoase. Amestecul trebuie să aibă o culoare vizibil mai deschisă.
Adăugați ouă pe rând, permițând fiecărui ou să se amestece în amestecul de unt înainte de a adăuga următorul. Bateți vanilia în amestec cu ultimul ou.
Se toarnă amestecul de făină alternativ cu smântâna în amestecul de unt, amestecând până se încorporează într-un aluat.
Se amestecă afine, zahăr brun, nuci și scorțișoară.
Întindeți aproximativ 1/3 aluatul în fundul tigaiei pregătite.
Presărați aproximativ 1/3 din amestecul de afine peste stratul de aluat.
Întindeți aproximativ 1/2 aluatul rămas peste amestecul de afine; acoperiți cu aproximativ 1/3 amestecul de afine rămas.
Întindeți aluatul rămas peste amestecul de afine. Se acoperă cu amestecul de afine rămas.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până devin aurii și blaturile revin când sunt presate ușor, 60 până la 65 de minute.