Tort De Cafea Streusel
Tortul de cafea Streusel ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă 10 cenți pe porție. O porție conține 74 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți zahăr brun, lapte, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Tort de cafea streusel cu mere (topping streusel pecan), Tort de cafea de modă veche-acoperit cu un topping streusel, acest tort de cafea este irezistibil, și Amestec De Tort De Cafea Streusel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 375 F. vas de grăsime 9-inch rotund. Într-un castron mic, amestecați ingredientele streusel până se sfărâmă; pus deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați ingredientele tortului de cafea până se omogenizează.
Coaceți 18 până la 22 de minute sau până se rumenesc.