Tort De Cafea Streusel

Tort De Cafea Streusel
Tortul de cafea Streusel ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă 10 cenți pe porție. O porție conține 74 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți zahăr brun, lapte, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Tort de cafea streusel cu mere (topping streusel pecan), Tort de cafea de modă veche-acoperit cu un topping streusel, acest tort de cafea este irezistibil, și Amestec De Tort De Cafea Streusel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 375 F. vas de grăsime 9-inch rotund. Într-un castron mic, amestecați ingredientele streusel până se sfărâmă; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mediu, amestecați ingredientele tortului de cafea până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se întinde în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se presară cu streusel.
5
Coaceți 18 până la 22 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista