Tort De Cafea Pentru Iubitorii De Cafea
Tortul de cafea al iubitorilor de cafea ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 17 și costă 45 de cenți pe porție. O porție conține 270 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți smântână, zahăr brun ferm, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 2 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Iubitorii De Cafea Shake De Proteine, Tort de cafea de modă veche-acoperit cu un topping streusel, acest tort de cafea este irezistibil, și Tort de cafea și un nou brand de cafea | Simone 's KitchenSimone' s Kitchen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina și granulele de cafea într-un castron mare.
Adăugați zahăr brun, scorțișoară și sare; se amestecă bine.
Tăiați untul cu un blender de patiserie până se sfărâmă. Apăsați jumătate din amestecul de firimituri într-o tigaie pătrată de 9" ușor unsă; pus deoparte.
Combinați smântâna și bicarbonatul de sodiu, amestecând bine.
Se adaugă la amestecul de firimituri rămas, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Adăugați oul, amestecând ușor pentru a combina.
Se toarnă amestecul de smântână peste crusta de pesmet în tigaie; se presară cu nuci pecan.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute. Se răcește și se taie în pătrate.