Tort De Cafea Maple Twist
Rețeta tort de cafea Maple Twist poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 5 minute. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 173 calorii. Această rețetă servește 16. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Acesta funcționează bine ca un mic dejun. Un amestec de drojdie activă, lapte, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Maple Pecan Cafea Twist, Tort De Cafea Cu Caise Twist, și Tort De Cafea Honey Twist.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în lapte cald.
Adăugați untul, zahărul, oul, aroma de arțar, sarea și 1-1/2 căni de făină. Bateți până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până când este neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Așezați într-un castron uns, întorcându-vă o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră. Între timp, într-un castron mic, combinați zahărul, nucile, scorțișoara și aroma de arțar; pus deoparte.
Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în treimi.
Rotiți fiecare porție într-un 12-in. cerc; așezați un cerc pe o foaie de copt unsă sau 12 in. tigaie pentru pizza.
Se întinde cu o treime din unt; se presară cu o treime din umplutură. Repetați straturile de două ori. Prindeți marginile aluatului pentru a sigila.
Așezați cu grijă un pahar în centrul cercului. Cu foarfece, tăiați de la marginea exterioară doar la sticlă, formând 16 pene.
Scoateți sticla; răsuciți fiecare pană de cinci până la șase ori. Prindeți capetele pentru a sigila și a le îndoi. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Se coace la 375 CP timp de 18-20 minute sau pana se rumeneste. Într-un castron mic, combinați ingredientele glazurii; pus deoparte. Scoateți cu grijă prăjitura de cafea din tigaie rulând o spatulă metalică sub ea pentru a se slăbi; transferați într-o grătar.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tort de cafea. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate cremă Sherry]()
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "