Tort De Cafea Dublu-Streusel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul de cafea dublu-Streusel. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 185 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Dacă aveți la îndemână un amestec original, unt, vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tort De Cafea Streusel Cu Scorțișoară Dublă, Pâine De Cafea Streusel Cu Scorțișoară Dublă, și Tort de cafea streusel cu mere (topping streusel pecan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați fundul și partea laterală a tăvii rotunde de tort de 9 inci cu spray de gătit. Într-un castron mic, amestecați 2/3 cană Bisquick mix, zahărul brun și scorțișoara.
Tăiați în unt, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până se sfărâmă; pus deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați ingredientele tortului de cafea până se omogenizează.
Întindeți aproximativ 1 cană de aluat în tigaie.
Se presară cu aproximativ 3/4 cană de streusel. Aruncați aluatul rămas deasupra streusel; se întinde cu grijă peste streusel.
Presărați streuselul rămas deasupra.
Coaceți 20 până la 24 de minute sau până se rumenesc.
Lăsați să stea 30 de minute înainte de servire.
Se servește cald sau rece.