Tort De Cafea Cu Zăbrele De Mere Glazurate

Tort De Cafea Cu Zăbrele De Mere Glazurate
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Tortul de cafea cu zăbrele cu mere glazurate ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 306 calorii. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, cardamom măcinat, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tort De Cafea Cu Zăbrele De Cireșe, Cafea Tort De Cafea Glazurat, și Tort De Cafea Cu Caise Glazurate.

Instrucțiuni

1
Așezați 2 linguri de apă caldă într-o ceașcă mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
2
Se amestecă drojdia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
3
Lăsați să stea până se dizolvă drojdia, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
4
Se amestecă laptele, zahărul, untul și sarea într-o cratiță medie la foc mediu-mic doar până când zahărul se dizolvă și untul se topește (amestecul trebuie să fie doar cald). Răzuiți amestecul de lapte într-un castron mare; se răcește până la călduț, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
5
Bateți amestecul de drojdie, gălbenușurile de ou, coaja de portocală și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CondimenteCondimente
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Adăugați 2 căni de făină; se amestecă cu spatula de cauciuc până când aluatul se unește. Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru înmuiată. Frământați până la neted și mătăsos, stropind cu mai multă făină cu linguri, după cum este necesar, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Se pune într-un castron mare curat. Acoperiți cu folie de plastic și prosop de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
8
Așezați într-o zonă caldă fără curenți; lăsați să crească până la lumină și aproape dublat în volum, aproximativ 2 1/2 ore.
1
Topiți untul în tigaie medie grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați zahăr brun. Gatiti pana se formeaza sos gros granulat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
SosSos
3
Se amestecă în mere. Gatiti pana cand merele sunt fragede si sosul se reduce la glazura, aruncand des, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
SosSos
4
Se amestecă toată coaja rasă și condimentele. Se răcește umplerea cel puțin 30 de minute și până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
5
Așezați o foaie mare de folie pe suprafața de lucru; pulverizați cu spray antiaderent. Întoarceți aluatul pe folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Rulați la dreptunghi de 14x12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
7
Presărați firimituri de prăjituri în bandă lată de 4 inci în centru, lăsând marginea de 1/2 inci în partea de sus și de jos. Aranjați merele cu orice suc deasupra firimiturilor. Începând cu 1/2 inch de fiecare parte lungă a merelor, tăiați direct la marginea aluatului la intervale de 1 inch, făcând aproximativ 13 benzi pe fiecare parte. Fold benzi de aluat alternativ și pe unghi ușor peste umplere, formând zăbrele. Sigilați capetele deschise ale aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De FursecuriFirimituri De Fursecuri
MărMăr
AluatAluat
8
Glisați folia cu aluat pe o foaie mare de copt cu margini; tăiați surplombul foliei. Acoperiți tortul ușor cu plastic și prosop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Așezați tortul într-o zonă caldă fără curenți; lăsați aluatul să crească până când este ușor și pufos, aproximativ 1 3/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
10
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Coaceți tortul descoperit până se rumenesc, 30 până la 35 de minute. Rulați ușor spatula sub tort pentru a slăbi din folie. Se răcește 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Se amestecă zahărul pudră și 2 linguri de suc de portocale într-un castron mic pentru a se amesteca, adăugând mai mult suc cu 1/2 lingurițe dacă este prea gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Suc De PortocaleSuc De Portocale
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Stropiți glazura peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
3
Tăiați transversal în felii.
4
Se servește ușor cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista