Tort De Cafea Cu Zăbrele De Cireșe
Tort de cafea cu zăbrele de cireșe ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 90 calorii. Această rețetă servește 20. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home necesită apă caldă, smântână, sare și cireșe tartă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează cel mai bine ca un mic dejun, și se face în aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, care nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort De Cafea Cu Zăbrele De Mere Glazurate, Cherry ' N Cheese Lattice Coffeecake, și Plăcintă Cu Zăbrele De Afine-Cireșe.
Instrucțiuni
Într-un castron, dizolvați drojdia în apă; lăsați să stea 5 minute.
Adăugați smântână, ou, zahăr, unt, sare și 2 căni de făină; bate pana se omogenizeaza.
Adăugați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale. Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până când este neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Așezați într-un castron uns, întorcându-vă o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Punch aluat în jos. Rezervați 1 cană de aluat. Împărțiți aluatul rămas în jumătate.
Rulați fiecare porție într-un 9-in. cerc; se pune în unsă 9-in. Tigăi rotunde de copt.
Combinați ingredientele de umplere; se întinde pe aluat până la 1/2 in. de margine.
Rulați aluatul rezervat la 1/4 in. grosime; tăiat în 1/2-in. benzi. Faceți un vârf de zăbrele peste umplere. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Se coace la 375 CP timp de 15 minute. Acoperiți blatul cu folie; coaceți 20 de minute mai mult sau până se rumenesc.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tort de cafea. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.