Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul de cafea cu zmeură-migdale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 245 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, migdale, zmeură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Cu Migdale De Zmeură, Tort de cafea cu migdale și zmeură fără Gluten, și Tort De Cafea Cu Cremă De Brânză Cu Migdale De Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cuptor de căldură la 350 F. Spray 9-inch rotund sau pătrat tigaie cu spray de copt cu faina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mediu, bateți 3/4 cană de lapte, 1/2 cană de unt topit, vanilia, 1/2 linguriță extract de migdale și oul cu sârmă sau lingură până se omogenizează bine. Se amestecă făina, zahărul granulat, praful de copt și sarea. Îndoiți ușor zmeura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Extract De Migdale
Praf De Copt
Zmeură
Vanilie
Unt
Lapte
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Se întinde în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Presărați migdalele uniform peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
5
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când partea superioară este maro auriu deschis și scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
6
Într-un castron mic, amestecați ingredientele glazurate până când sunt netede și suficient de subțiri pentru a stropi.