Tort de cafea cu zmeură de cacao cu Streusel de alune
Tort de cafea cu zmeură de cacao cu Streusel de alune este un vegetarian mâncare de dimineață. O porție conține 137 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de făină universală, alune măcinate, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Desert first Girl are 1 fani. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Tort de cafea cu dovleac cu Streusel de alune, Tort De Cafea Streusel Cu Zmeură, și Tort De Cafea Streusel Cu Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați făina, alunele, zahărul și sarea împreună într-un castron de robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați untul în cuburi mici și adăugați la amestecul de făină.Procesați până când amestecul seamănă cu mazărea mică. Nu lăsați-o să se combine complet într-o minge de aluat.Puneți la frigider streusel până când este gata de utilizare.Pentru tort: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Unt și făină o tigaie de copt de 13" x 9" x 2".Cernem făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un castron mediu și lăsăm deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)