Tort de cafea cu zmeură de cacao cu Streusel de alune

Tort de cafea cu zmeură de cacao cu Streusel de alune
Tort de cafea cu zmeură de cacao cu Streusel de alune este un vegetarian mâncare de dimineață. O porție conține 137 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de făină universală, alune măcinate, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Desert first Girl are 1 fani. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Tort de cafea cu dovleac cu Streusel de alune, Tort De Cafea Streusel Cu Zmeură, și Tort De Cafea Streusel Cu Zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, alunele, zahărul și sarea împreună într-un castron de robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Tăiați untul în cuburi mici și adăugați la amestecul de făină.Procesați până când amestecul seamănă cu mazărea mică. Nu lăsați-o să se combine complet într-o minge de aluat.Puneți la frigider streusel până când este gata de utilizare.Pentru tort: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Unt și făină o tigaie de copt de 13" x 9" x 2".Cernem făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un castron mediu și lăsăm deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Combinați untul și zahărul împreună într-un mixer de stand și bateți împreună până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
4
Adăugați amestecul de făină și bateți până când amestecul începe să se unească într-un aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5
Combinați ouăle, vanilia și smântâna împreună într-un castron mic. Cu mixerul care funcționează la viteză mică, turnați amestecul de ouă încet în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Se amestecă până când aluatul este neted și complet combinat, aproximativ 3 până la 5 minute.
7
Se toarnă aluatul în tigaie pregătită și se întinde uniform. Folosiți o lingură pentru a așeza 8-10 bucăți de gem de zmeură deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De ZmeurăGem De Zmeură
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Presărați și vârfurile de cacao deasupra aluatului. Folosind un cuțit, rotiți gemul și penițele în aluat pentru a face marmură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Penițe De CacaoPenițe De Cacao
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
9
Presărați streusel peste partea superioară a aluatului învârtit.
10
Coaceți timp de aproximativ 25 până la 30 de minute, până când blatul este maro și un tester de tort introdus în centrul tortului iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista