Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul de cafea cu unt brun, ghimbir și smântână. O porție conține 566 calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, ghimbir măcinat, ienibahar măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort de cafea cu smântână cu glazură de unt brun, Tort De Cafea Cu Smântână Cu Zahăr Brun Streusel, și Tort de cafea cu smântână cu banane cu zahăr brun-vârtej de Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Fierbeți 2 căni plus 2 linguri de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până se formează bucăți rumenite, 6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se toarnă într-o cană de măsurare cu 2 căni. Dacă este necesar, adăugați mai mult unt pentru a măsura 1 3/4 căni plus2 linguri (untul adăugat se va topi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
1
Bateți făina, zahărul și sarea într-un castron mediu. Se amestecă 3/4 cană plus 2 linguri de unt brun (rezervați untul rămas pentru tort); se amestecă până se formează aglomerări umede. Se amestecă ghimbirul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ghimbir
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
1
Preîncălziți cuptorul la 325. Tigaie cu unt Generos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Bateți făina universală și următoarele 7 ingrediente într-un castron mediu. Folosind un mixer electric, bateți restul de 1 cană de unt rumenit și zahăr într-un castron mare până când este ușor și gros, 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
3
Adăugați ouă pe rând, bătând pentru a se amesteca între adaosuri. Bateți în smântână, lapte și vanilie. Se amestecă amestecul de făină doar pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Lapte
4
Puneți jumătate din aluatul de tort în tigaia pregătită; blat neted. Împrăștiați 1 cană de topping peste. Lingura rămase aluat în dollops peste; neted.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați migdale la toppingul rămas; strângeți pentru a forma aglomerări de 1/2" și împrăștiați uniform peste aluat în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți până când un tester introdus în centrul tortului iese curat, aproximativ 1 oră și 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Lăsați să se răcească în tigaie pe un suport de sârmă timp de 10 minute. Rulați un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a elibera tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuțit
Tigaie
8
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei; lasa sa se raceasca complet. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.