Tort De Cafea Cu Smântână Umedă
Tortul de cafea cu smântână umedă ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 24 și costă 32 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 202 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, zahăr granulat, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tort de portocale super umed cu smântână, Tort De Cafea Cu Smântână, și Tort De Cafea Cu Smântână.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Se amestecă făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu până se omogenizează. Bateți zahărul granulat, untul și vanilia într-un castron mare cu mixerul până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în amestecul de făină alternativ cu smântână.
Combinați nucile, zahărul brun și scorțișoara; lingură jumătate în tigaie cu tub canelat de 12 căni unsă și făinată sau tigaie cu tub de 10 inci; acoperiți cu jumătate din aluatul de tort. Repetați straturile.
Coaceți 45 până la 50 min. sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Tort rece în tigaie 10 min. Slăbiți tort din părțile laterale ale tigaie cu cuțit. Răsturnați tortul pe grătar; îndepărtați ușor tigaia. Tort rece complet.