Tort De Cafea Cu Smântână Piersică
Tortul de cafea cu smântână piersică necesită în jur 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 424 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un mic dejun. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, scurtarea cu aromă de unt, ouăle și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 26%. Încearcă Tort De Cafea Cu Smântână, Tort De Cafea Cu Smântână, și Tort De Cafea Cu Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați nucile pecan, zaharurile și scorțișoara; da deoparte. Într-un castron mare, crema de scurtare și zahăr până la lumină și pufos.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă la amestecul de cremă alternativ cu smântână, bătând bine după fiecare adăugare.
Se toarnă jumătate din aluat într-un 10-in uns. tigaie tub cu fund detașabil.
Se presară cu 1 cană din amestecul de nuci pecan. Se acoperă cu aluatul rămas și 1/2 cană de amestec de nuci pecan.
Se coace la 350 de calorii timp de 30 de minute.
Aranjați piersicile peste tort; presărați cu amestecul de nuci pecan rămas.
Coaceți cu 30-35 de minute mai mult sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi. Ridicați tortul cu fundul detașabil din tigaie. Se răcește complet. Chiar înainte de servire, scoateți cu grijă tortul din fundul tigaiei. A se păstra la frigider.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Tortul de cafea funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.