Tort De Cafea Cu Smântână-Piersică
Tortul de cafea cu smântână-piersică ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. O porție conține 122 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână smântână, amestec, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 11%. Rețete similare includ Tort De Cafea Cu Smântână-Piersică, Tort De Cafea Cu Smântână, și Tort De Cafea Cu Smântână.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F. Se amestecă amestecul Bisquick, laptele, 3 linguri de zahăr și untul într-un castron mediu.
Se întinde în tigaie pătrată ungară, 9x9x2 inci. Aranjați felii de piersici deasupra.
Se amestecă 1/4 cană de zahăr și scorțișoara; se presară peste piersici.
Se amestecă smântâna și oul; stropiți deasupra.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când scobitoarea introdusă în tort iese curată.
Se servește cald cu frișcă.