Tort de cafea cu smântână III

Tort de cafea cu smântână III
Tort de cafea cu smântână III necesită în jur 55 minute de la început până la sfârșit. Această masă de dimineață are 194 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă vegetariană servește 15 și costă 23 de cenți pe porție. 463 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână praf de copt, smântână, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort De Cafea Cu Smântână, Tort De Cafea Cu Smântână, și Tort De Cafea Cu Smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, cremă împreună 1 cană unt și zahăr alb până la lumină și pufos. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați smântâna și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă în 2 căni făina, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
4
Întindeți 1/2 din aluat în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Pregătiți umplutura: într-un castron mediu amestecați 1/3 cană de făină, zahăr brun, 2 linguri de unt topit și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Presărați aluatul de tort cu 1/2 umplutură.
7
Întindeți a doua jumătate de aluat peste umplutură și deasupra cu umplutura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Coaceți 35 până la 40 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Revista