Tort de cafea cu smântână III
Tort de cafea cu smântână III necesită în jur 55 minute de la început până la sfârșit. Această masă de dimineață are 194 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă vegetariană servește 15 și costă 23 de cenți pe porție. 463 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână praf de copt, smântână, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort De Cafea Cu Smântână, Tort De Cafea Cu Smântână, și Tort De Cafea Cu Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 9x13 inci.
Într-un castron mare, cremă împreună 1 cană unt și zahăr alb până la lumină și pufos. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați smântâna și vanilia.
Se amestecă în 2 căni făina, praful de copt și sarea.
Întindeți 1/2 din aluat în tigaia pregătită.
Pregătiți umplutura: într-un castron mediu amestecați 1/3 cană de făină, zahăr brun, 2 linguri de unt topit și scorțișoară.
Presărați aluatul de tort cu 1/2 umplutură.
Întindeți a doua jumătate de aluat peste umplutură și deasupra cu umplutura rămasă.
Coaceți 35 până la 40 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.