Tort De Cafea Cu Smântână
Tortul de cafea cu smântână necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 247 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de extract de vanillan, smântână, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Tort De Cafea Cu Smântână, Tort De Cafea Cu Smântână, și Tort De Cafea Cu Smântână.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 3 ingrediente; pus deoparte.
Puneți zahărul granulat și untul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute).
Adăugați albușuri de ou, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în smântână și vanilie. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea, amestecând bine cu un tel. Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de zahăr; bate bine.
Întindeți jumătate din aluat într-o tigaie pătrată de 8 inci acoperită cu spray de gătit.
Presărați jumătate de streusel de nucă peste aluat.
Întindeți aluatul rămas peste streusel. Sus cu streusel rămas.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Răciți tortul pe un suport de sârmă.