Tortul de cafea cu smântână este un vegetarian masa de dimineață. O porție conține 493 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 65 de cenți pe porție. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de praf de copt, zahăr brun, zahăr de cofetari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Cu Smântână, Tort De Cafea Cu Smântână, și Tort De Cafea Cu Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru tort: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți și făinați un tub de 10 inci sau o tigaie Bundt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Cuptor
3
Folosiți un mixer electric pentru a crema zahărul granulat și untul împreună până la pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Unt
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
4
Adăugați ouăle pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Cerneti impreuna faina, praful de copt si sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
5
Adăugați făina în amestecul de unt în treimi, alternând fiecare adăugare de făină cu adăugarea a jumătate de smântână. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Pentru streusel: într-un castron separat, combinați pecanele, zahărul brun și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Scorțișoară
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Se toarnă o treime din aluat în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Se presară cu jumătate din amestecul streusel.
9
Se toarnă încă o treime din aluat în tigaie și se presară cu amestecul de streusel rămas. Răzuiți aluatul rămas în tigaie și neteziți partea superioară.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Coaceți până când o scobitoare poate fi introdusă în centru și iese curată, aproximativ 1 oră. Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
Tigaie
11
Scoateți tortul din tigaie și răciți-l pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
12
Pentru glazură: când prăjitura este complet gătită, amestecați zahărul, laptele și extractul de vanilie al cofetarilor într-un bol mic până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Extract De Vanilie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
13
Adăugați mai mult lapte dacă amestecul este prea gros.