Tort De Cafea Cu Smântână

Tort De Cafea Cu Smântână
Tortul de cafea cu smântână este un vegetarian masa de dimineață. O porție conține 493 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 65 de cenți pe porție. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de praf de copt, zahăr brun, zahăr de cofetari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Cu Smântână, Tort De Cafea Cu Smântână, și Tort De Cafea Cu Smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru tort: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți și făinați un tub de 10 inci sau o tigaie Bundt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
CuptorCuptor
3
Folosiți un mixer electric pentru a crema zahărul granulat și untul împreună până la pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4
Adăugați ouăle pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Cerneti impreuna faina, praful de copt si sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
5
Adăugați făina în amestecul de unt în treimi, alternând fiecare adăugare de făină cu adăugarea a jumătate de smântână. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Pentru streusel: într-un castron separat, combinați pecanele, zahărul brun și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se toarnă o treime din aluat în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se presară cu jumătate din amestecul streusel.
9
Se toarnă încă o treime din aluat în tigaie și se presară cu amestecul de streusel rămas. Răzuiți aluatul rămas în tigaie și neteziți partea superioară.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Coaceți până când o scobitoare poate fi introdusă în centru și iese curată, aproximativ 1 oră. Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Scoateți tortul din tigaie și răciți-l pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
12
Pentru glazură: când prăjitura este complet gătită, amestecați zahărul, laptele și extractul de vanilie al cofetarilor într-un bol mic până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Adăugați mai mult lapte dacă amestecul este prea gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
14
Stropiți peste tortul răcit.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista