Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul cu cafea cu smântână. Această rețetă face 8 porții cu 621 calorii, 7g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână praf de copt, făină, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Cu Smântână, Tort De Cafea Cu Smântână, și Tort De Cafea Cu Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați nucile pecan în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă și pulsați până când sunt tocate grosier, aproximativ 4 până la 5 (1 secundă) impulsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol
1
Încălziți cuptorul la 325 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți o tigaie metalică de 9 pe 9 inci cu unt și praf cu făină, eliminând excesul; pune deoparte.Cerneti faina masurata, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un bol mediu si dati deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
Cuptor
2
Așezați untul și zahărul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru palete. Bateți la viteză medie-mare până când este luminat la culoare și pufos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
3
Adăugați ouăle 1 la un moment dat, lăsând primul să se încorporeze complet înainte de a adăuga al doilea. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și vâsliți cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
4
Adăugați smântâna și vanilia, întoarceți mixerul la viteză medie și continuați să bateți până se încorporează, aproximativ 1 minut. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și ale paletei.Rotiți mixerul la viteză mică și adăugați încet amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
5
Se amestecă până se încorporează.
6
Întindeți jumătate din aluat în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Se presară cu jumătate din amestecul de nuci. Puneți aluatul rămas peste amestecul de nuci și întindeți-l într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Presărați cu amestecul de nuci rămas și apăsați-l ușor în aluat.
9
Coaceți până când un tester de tort sau o scobitoare iese uscat cu câteva firimituri atașate, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
10
Transferați tigaia într-o grătar și lăsați să se răcească cu cel puțin 20 de minute înainte de servire.