Tort De Cafea Cu Smântână

Tort De Cafea Cu Smântână
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul cu cafea cu smântână. Această rețetă face 8 porții cu 621 calorii, 7g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână praf de copt, făină, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Cu Smântână, Tort De Cafea Cu Smântână, și Tort De Cafea Cu Smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați nucile pecan în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă și pulsați până când sunt tocate grosier, aproximativ 4 până la 5 (1 secundă) impulsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
1
Încălziți cuptorul la 325 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți o tigaie metalică de 9 pe 9 inci cu unt și praf cu făină, eliminând excesul; pune deoparte.Cerneti faina masurata, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un bol mediu si dati deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Așezați untul și zahărul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru palete. Bateți la viteză medie-mare până când este luminat la culoare și pufos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
3
Adăugați ouăle 1 la un moment dat, lăsând primul să se încorporeze complet înainte de a adăuga al doilea. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și vâsliți cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Adăugați smântâna și vanilia, întoarceți mixerul la viteză medie și continuați să bateți până se încorporează, aproximativ 1 minut. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și ale paletei.Rotiți mixerul la viteză mică și adăugați încet amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Se amestecă până se încorporează.
6
Întindeți jumătate din aluat în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se presară cu jumătate din amestecul de nuci. Puneți aluatul rămas peste amestecul de nuci și întindeți-l într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
8
Presărați cu amestecul de nuci rămas și apăsați-l ușor în aluat.
9
Coaceți până când un tester de tort sau o scobitoare iese uscat cu câteva firimituri atașate, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
10
Transferați tigaia într-o grătar și lăsați să se răcească cu cel puțin 20 de minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista