Tort De Cafea Cu Smântână
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul cu cafea cu smântână. Această rețetă face 8 porții cu 621 calorii, 7g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână praf de copt, făină, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Cu Smântână, Tort De Cafea Cu Smântână, și Tort De Cafea Cu Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați nucile pecan în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă și pulsați până când sunt tocate grosier, aproximativ 4 până la 5 (1 secundă) impulsuri.
Încălziți cuptorul la 325 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți o tigaie metalică de 9 pe 9 inci cu unt și praf cu făină, eliminând excesul; pune deoparte.Cerneti faina masurata, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un bol mediu si dati deoparte.
Așezați untul și zahărul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru palete. Bateți la viteză medie-mare până când este luminat la culoare și pufos, aproximativ 3 minute.
Adăugați ouăle 1 la un moment dat, lăsând primul să se încorporeze complet înainte de a adăuga al doilea. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și vâsliți cu o spatulă de cauciuc.
Adăugați smântâna și vanilia, întoarceți mixerul la viteză medie și continuați să bateți până se încorporează, aproximativ 1 minut. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și ale paletei.Rotiți mixerul la viteză mică și adăugați încet amestecul de făină.
Se amestecă până se încorporează.
Întindeți jumătate din aluat în tigaia pregătită.
Se presară cu jumătate din amestecul de nuci. Puneți aluatul rămas peste amestecul de nuci și întindeți-l într-un strat uniform.
Presărați cu amestecul de nuci rămas și apăsați-l ușor în aluat.
Coaceți până când un tester de tort sau o scobitoare iese uscat cu câteva firimituri atașate, aproximativ 45 de minute.
Transferați tigaia într-o grătar și lăsați să se răcească cu cel puțin 20 de minute înainte de servire.