Tort de cafea cu scorțișoară II

Tort de cafea cu scorțișoară II
Tort de cafea cu scorțișoară ii necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 313 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 87 cenți pe porție, primești o masă de dimineață care servește 15. Dacă aveți la îndemână apă, nuci, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 18%. Rețete similare includ Cană tort de cafea cu scorțișoară cu cafea-mate Extra dulce și cremos, Tort De Cafea Cu Scorțișoară, și Tort De Cafea Cu Scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 9x13 inch sau o tigaie de tort Bundt de 10 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul de tort, amestecul de budincă de vanilie și amestecul de budincă de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Budincă ButterscotchAmestec De Budincă Butterscotch
Amestec Instant De Budincă De VanilieAmestec Instant De Budincă De Vanilie
Amestec De TortAmestec De Tort
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați ouăle, uleiul și apa, amestecați până se omogenizează bine. Într-un alt castron, amestecați împreună zahărul brun, scorțișoara și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
ApăApă
OuăOuă
NuciNuci
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă jumătate din aluat în tigaie, se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se presară cu jumătate din amestecul de nuci. Acoperiți cu restul de aluat și presărați cu restul amestecului de nuci.
6
Coaceți timp de 20 de minute în cuptorul preîncălzit, apoi întoarceți cuptorul la 325 grade F (165 grade C) și coaceți încă 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista