Tort de cafea cu scorțișoară II
Tort de cafea cu scorțișoară ii necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 313 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 87 cenți pe porție, primești o masă de dimineață care servește 15. Dacă aveți la îndemână apă, nuci, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 18%. Rețete similare includ Cană tort de cafea cu scorțișoară cu cafea-mate Extra dulce și cremos, Tort De Cafea Cu Scorțișoară, și Tort De Cafea Cu Scorțișoară.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 9x13 inch sau o tigaie de tort Bundt de 10 inch.
Într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul de tort, amestecul de budincă de vanilie și amestecul de budincă de unt.
Adăugați ouăle, uleiul și apa, amestecați până se omogenizează bine. Într-un alt castron, amestecați împreună zahărul brun, scorțișoara și nucile.
Se toarnă jumătate din aluat în tigaie, se întinde uniform.
Se presară cu jumătate din amestecul de nuci. Acoperiți cu restul de aluat și presărați cu restul amestecului de nuci.
Coaceți timp de 20 de minute în cuptorul preîncălzit, apoi întoarceți cuptorul la 325 grade F (165 grade C) și coaceți încă 35 până la 40 de minute.