Tort De Cafea Cu Scorțișoară
Tortul de cafea cu scorțișoară este un vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 702 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 35 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de scorțișoară măcinată, ou, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca o masă ieftină de dimineață. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 36%. Încercați Tort de cafea cu scorțișoară cu cafea-mate Extra dulce și cremos, Tort De Cafea Cu Scorțișoară, și Tort De Cafea Cu Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor și făinați o tigaie de 9x5 inci.
Într-un castron mare, combinați zahărul brun, zahărul alb și făina. Se amestecă untul topit până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Adăugați extract de vanilie.
Se amestecă în bicarbonat de sodiu, praf de copt, scorțișoară și ghimbir. Rezervați 1/4 cană acest amestec pentru a fi utilizat ca topping.
Într-un castron separat, bateți împreună oul și laptele de unt; se amestecă încet în amestecul de făină.
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Presărați aluatul cu topping rezervat.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 30 de minute, până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Se presară cu zahăr pudră și se servește.