Tortul de cafea cu scorțișoară este un vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 702 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 35 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de scorțișoară măcinată, ou, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca o masă ieftină de dimineață. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 36%. Încercați Tort de cafea cu scorțișoară cu cafea-mate Extra dulce și cremos, Tort De Cafea Cu Scorțișoară, și Tort De Cafea Cu Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor și făinați o tigaie de 9x5 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Într-un castron mare, combinați zahărul brun, zahărul alb și făina. Se amestecă untul topit până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Zahăr Granulat
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați extract de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
4
Se amestecă în bicarbonat de sodiu, praf de copt, scorțișoară și ghimbir. Rezervați 1/4 cană acest amestec pentru a fi utilizat ca topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Ghimbir
5
Într-un castron separat, bateți împreună oul și laptele de unt; se amestecă încet în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Presărați aluatul cu topping rezervat.
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 30 de minute, până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.