Tort de cafea cu piersici II
Peach Coffee Cake II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de mese de dimineață. Această rețetă face 16 porții cu 101 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, smântână, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 11%. Încercați Tort De Cafea Cu Piersici, Tort De Cafea Cu Piersici, și Tort De Cafea Cu Piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de copt de 9x13 inch.
Într-un castron mare, cremă împreună 1 cană de zahăr și 1/2 cană de unt. Bateți în smântână, vanilie și ouă.
Se amestecă făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Întindeți 1/2 aluatul în tigaia de copt.
Strat cu piersici și deasupra cu aluatul rămas.
Într-un castron mic, amestecați 1/4 cană de făină, 1/4 cană de zahăr, nuci pecan și scorțișoară.
Tăiați în unt rece până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Presărați uniform peste aluat.
Coaceți 45 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.