Tort De Cafea Cu Mure
Tort de cafea Blackberry ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 55 de cenți pe porție. O porție conține 333 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ouă, vanilie, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Cafea Cu Mure, Tort De Cafea Cu Lămâie De Mure, și Tort De Cafea Din Grâu Integral De Mure.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. grăsime de jos și partea laterală a 10-inch angel food (tub) tort pan cu scurtarea; ușor făină.
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele de umplutură de mure; pus deoparte.
În castron mediu, amestecați făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți zahărul granulat, untul, vanilia și ouăle cu mixerul electric la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Bateți amestecul de făină alternativ cu smântână la viteză mică.
Întindeți o treime din aluat în tigaie; se presară cu jumătate din umplutură. Lingurați încă o treime din aluat cu linguri peste umplutură; se presară cu umplutura rămasă. Lingura rămasă peste umplutură; se întinde uniform.
Coaceți tortul de cafea 55 până la 65 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în grătar. Se răcește complet, aproximativ 1 oră și 30 de minute.
Între timp, într-un castron mic, amestecați toate ingredientele glazurate cu zahăr pudră până când sunt netede și suficient de subțiri pentru a stropi.
Stropiți peste tortul de cafea răcit.