Tort De Cafea Cu Mure

Tort De Cafea Cu Mure
Tort de cafea Blackberry ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 55 de cenți pe porție. O porție conține 333 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ouă, vanilie, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Cafea Cu Mure, Tort De Cafea Cu Lămâie De Mure, și Tort De Cafea Din Grâu Integral De Mure.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 350 F. grăsime de jos și partea laterală a 10-inch angel food (tub) tort pan cu scurtarea; ușor făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele de umplutură de mure; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
În castron mediu, amestecați făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți zahărul granulat, untul, vanilia și ouăle cu mixerul electric la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Bateți amestecul de făină alternativ cu smântână la viteză mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Întindeți o treime din aluat în tigaie; se presară cu jumătate din umplutură. Lingurați încă o treime din aluat cu linguri peste umplutură; se presară cu umplutura rămasă. Lingura rămasă peste umplutură; se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți tortul de cafea 55 până la 65 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în grătar. Se răcește complet, aproximativ 1 oră și 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Între timp, într-un castron mic, amestecați toate ingredientele glazurate cu zahăr pudră până când sunt netede și suficient de subțiri pentru a stropi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Stropiți peste tortul de cafea răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista