Tort De Cafea Cu Mere Condimentat
Tortul de cafea cu mere condimentat ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 366 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți mere braeburn, nuci pecan, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Cu Mere Condimentat, Tort De Cafea Condimentat Cu Mere, și Tort De Cafea Cu Mere Condimentat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. vas de grăsime 9-inch pătrat tigaie cu scurtarea sau spray de gătit. Într-un castron mare, bateți 1 1/2 căni de zahăr brun și 1/2 cană de unt cu mixerul electric la viteză medie 2 minute sau până când este cremos. Bateți în ou. Într-un castron mic, amestecați 2 căni de făină, praful de copt, ienibaharul și sarea cu biciul. La viteză mică, adăugați amestecul de făină în amestecul de unt, bătând doar până se omogenizează; pliați în smântână și mere.
Întindeți aluatul în tigaie.
Într-un castron mic, amestecați 1/2 cană de zahăr brun rămas și 1/2 cană de făină. Se amestecă 6 linguri de unt cu furculiță până când amestecul arată ca firimituri fine. Se amestecă nucile pecan.
Presărați firimituri topping peste aluat.
Coaceți 55 până la 60 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 1 oră.