Tort De Cafea Cu Mere Bisquick
Tortul de cafea cu mere Bisquick necesită în jur 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 82 de cenți pe porție. O porție conține 559 calorii, 9g de proteine, și 25g de grăsime. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest mic dejun. Mergeți la magazin și ridicați bisquick mix, scorțișoară măcinată, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1144 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort De Cafea Bisquick Fără Gluten Cu Scorțișoară, Tort De Cafea Cu Smântână De Dovleac Cu Mere Cu Glazură De Cidru De Mere, și Clătite Bisquick Cu Scorțișoară De Mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Ungeți tigaie pătrată de 8" sau tigaie rotundă de 9".
Se amestecă ingredientele tortului.
Întindeți aluatul de tort în tigaie. Introduceți felii de mere în aluat uniform pe tot tortul.
Se amestecă ingredientele de topping de Bisquick, zahăr brun și scorțișoară.
Întindeți amestecul de topping deasupra aluatului în tigaie.
Adăugați felii de unt peste tot.
Coaceți 20 de minute sau până se rumenesc, testând cu o scobitoare.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tort de cafea în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.