Tort De Cafea Cu Marmeladă De Portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul de cafea cu marmeladă de portocale. Această rețetă face 8 porții cu 322 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați migdale, marmeladă de portocale, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort De Marmeladă De Portocale, Tort Cu Strat De Marmeladă De Portocale, și Sos De Tort Cu Marmeladă De Portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.în tigaie rotundă de 9 inci sau tigaie pătrată de 8 inci, amestecați marmeladă, migdale, unt și sirop de porumb.
Într-un castron mediu, amestecați făina, zahărul, coaja de portocală, praful de copt și sarea. Se amestecă suficient jumătate și jumătate, astfel încât aluatul să lase partea bolului și să formeze o bilă. Aruncați aluatul cu 12 linguri pe amestecul de marmeladă; aplatizați ușor.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până se rumenesc. Așezați imediat placa de servire rezistentă la căldură cu susul în jos pe tigaie; întoarceți placa și tigaia.
Lăsați tigaia să rămână aproximativ 1 minut, astfel încât amestecul de marmeladă să poată stropi peste tortul de cafea.
Se servește cald sau rece.