Tortul de cafea cu fructe mixte este un fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 8 porții cu 175 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 2 fani. Cap la magazin și ridica mix, fructe, ou, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tort De Cafea Cu Boabe Mixte, Tort De Cafea Cu Boabe Mixte, și Tort De Cafea Din Grâu Integral Cu Boabe Mixte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cuptor de căldură la 350 F. grăsime de jos și partea laterală a 9-inch tort rotund pan cu scurtarea; ușor făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
Cuptor
2
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți fructele și sucul de portocale la fierbere la foc mediu; reduceți căldura. Se fierbe aproximativ 3 minute, amestecând ocazional, până se îngroașă și fructele sunt moi; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Într-un castron mediu, amestecați ingredientele rămase până se amestecă; se toarnă în tigaie. Se acoperă cu amestec de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
4
Coaceți 30 până la 40 de minute sau până când se rumenesc și scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 20 de minute.