Tort De Cafea Cu Fructe Fără Gluten
Tortul de cafea cu fructe fără gluten ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 18 și costă 33 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 155 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, lapte, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort de cafea fără Gluten – vârtej de căpșuni sau scorțișoară, Tort De Cafea Cu Vârtej De Fructe, și Tort de cafea fără lactate, fără ouă, fără Gluten, cu Topping de Streusel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.ungeți 1 tigaie (15x10x1-inch) sau 2 tigăi pătrate (9-inch) cu spray de scurtare sau gătit.
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele tortului de cafea, cu excepția umpluturii plăcintei, până la amestecare; bate energic 30 de secunde.
Întindeți 2/3 din aluat (aproximativ 2 1/2 căni) în tigaie de 15x10 inci sau 1/3 din aluat (aproximativ 1 1/4 căni) în fiecare tigaie pătrată.
Întindeți umplutura de plăcintă peste aluat (umplutura poate să nu acopere complet aluatul). Aruncați aluatul rămas cu linguri pe umplutura de plăcintă.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc. Între timp, în castron mic, se amestecă ingredientele glazura pana se omogenizeaza.
Stropiți glazura peste prăjitura caldă de cafea.
Se servește cald sau rece.