Tort De Cafea Cu Fructe De Migdale Fără Gluten

Tort De Cafea Cu Fructe De Migdale Fără Gluten
Tortul de cafea cu boabe de migdale fără Gluten ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 345 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 83 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de făină de orez betty, praful de copt, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort De Cafea Cu Afine Cu Migdale Fără Gluten, Tort de cafea cu migdale și zmeură fără Gluten, și Tort de cafea cu migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.grăsime și făină de Jos și partea laterală a tăvii rotunde de tort de 9 inci cu scurtare și amestec de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ScurtareaScurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți 3/4 cană zahăr granulat, untul înmuiat și oul cu mixerul electric la viteză medie până devine pufos. Bateți în 1/2 cană de lapte și 1 linguriță de vanilie doar până se omogenizează. Se amestecă amestecul de făină, praful de copt, guma de xantan și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Gumă XantanGumă Xantan
Amestec De FăinăAmestec De Făină
VanilieVanilie
UntUnt
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Întindeți aluatul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Într-un castron mediu, amestecați împreună 2 linguri de zahăr granulat și scorțișoara; presărați jumătate din amestecul de zahăr peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ScorțișoarăScorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați fructe de pădure la amestecul de zahăr rămas; aruncați până când este bine acoperit. Puneți amestecul de boabe peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
ZahărZahăr
6
Se presară cu migdale; bateți ușor migdalele și fructele de pădure în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Fructe De PadureFructe De Padure
7
Coaceți 30 până la 40 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
8
Într-un castron mic, amestecați ingredientele glazurate până când sunt netede și suficient de subțiri pentru a stropi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Stropiți peste prăjitura caldă de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
10
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista