Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul de cafea cu dovleac-afine glazurat cu arțar. O porție conține 551 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină, ouă, dovleac și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Tort De Cafea Cu Dovleac-Arțar, pentru tort de dovleac glazurat cu arțar cu ulei de măsline, și Tort De Condimente Cu Dovleac Glazurat Cu Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați nucile într-un singur strat pe o foaie de copt și coaceți 6 până la 8 minute sau până când sunt ușor prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
3
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci; se toacă.
4
Așezați afine în robotul de bucătărie și procesați până când sunt tocate grosier. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
5
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine pufos; adăugați treptat zahăr brun, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
6
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
7
Combinați făina și următoarele 6 ingrediente; se adaugă la amestecul de unt alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină, bătând la viteză mică până se omogenizează după fiecare adăugare. Se amestecă extractul de vanilie, dovleacul și nucile și merisoarele rezervate. Puneți aluatul într-o tigaie Bundt unsă cu 12 căni, netezind blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Afine
Lapte Bătut
Dovleac
Nuci
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
8
Coaceți 50 până la 55 de minute sau până când o scobitoare de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește tortul în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute; scoateți din tigaie și răciți complet pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
9
Se amestecă împreună zahărul pudră și 1/4 cană de sirop de arțar într-un castron mic până se omogenizează. Se amestecă siropul de arțar rămas, câte 1 linguriță, până când glazura se toarnă, dar nu prea subțire.