Tort De Cafea Cu Dovleac Glazurat Cu Arțar

Tort De Cafea Cu Dovleac Glazurat Cu Arțar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul de cafea cu dovleac-afine glazurat cu arțar. O porție conține 551 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină, ouă, dovleac și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Tort De Cafea Cu Dovleac-Arțar, pentru tort de dovleac glazurat cu arțar cu ulei de măsline, și Tort De Condimente Cu Dovleac Glazurat Cu Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați nucile într-un singur strat pe o foaie de copt și coaceți 6 până la 8 minute sau până când sunt ușor prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci; se toacă.
4
Așezați afine în robotul de bucătărie și procesați până când sunt tocate grosier. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine pufos; adăugați treptat zahăr brun, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
6
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
7
Combinați făina și următoarele 6 ingrediente; se adaugă la amestecul de unt alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină, bătând la viteză mică până se omogenizează după fiecare adăugare. Se amestecă extractul de vanilie, dovleacul și nucile și merisoarele rezervate. Puneți aluatul într-o tigaie Bundt unsă cu 12 căni, netezind blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
AfineAfine
Lapte BătutLapte Bătut
DovleacDovleac
NuciNuci
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
8
Coaceți 50 până la 55 de minute sau până când o scobitoare de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește tortul în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute; scoateți din tigaie și răciți complet pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Se amestecă împreună zahărul pudră și 1/4 cană de sirop de arțar într-un castron mic până se omogenizează. Se amestecă siropul de arțar rămas, câte 1 linguriță, până când glazura se toarnă, dar nu prea subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Sirop De ArțarSirop De Arțar
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Stropiți glazura peste tortul răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateMediu
Gata În10 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista