Tort De Cafea Cu Dovleac-Arțar
Tort de cafea de dovleac-arțar ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 9. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 293 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Un amestec de praf de copt, dovleac, ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Cu Dovleac Glazurat Cu Arțar, Tort de cafea cu dovleac streusel cu scorțișoară cu glazură de arțar, și Tort De Cafea Cu Nuci De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați numai fundul tăvii pătrate de 9 inci cu spray de gătit antiaderent. Lingurați ușor făina în ceașcă de măsurare; nivelați-vă. Într-un castron mare, combinați făina și toate ingredientele rămase pentru tortul de cafea; se amestecă doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Într-un castron mic, combinați 1/2 cană de zahăr și scorțișoară; se amestecă bine.
Adăugați 1 linguriță aromă de arțar; se amestecă bine cu furculița.
Întindeți jumătate din aluat în tigaie pulverizată.
Se presară cu jumătate de topping. Lingura restul de aluat deasupra; se întinde uniform.
Se presară cu toppingul rămas.
Coaceți la 177°.timp de 25 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 15 minute.