Tort De Cafea Cu Dovleac-Arțar

Tort De Cafea Cu Dovleac-Arțar
Tort de cafea de dovleac-arțar ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 9. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 293 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Un amestec de praf de copt, dovleac, ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Cu Dovleac Glazurat Cu Arțar, Tort de cafea cu dovleac streusel cu scorțișoară cu glazură de arțar, și Tort De Cafea Cu Nuci De Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați numai fundul tăvii pătrate de 9 inci cu spray de gătit antiaderent. Lingurați ușor făina în ceașcă de măsurare; nivelați-vă. Într-un castron mare, combinați făina și toate ingredientele rămase pentru tortul de cafea; se amestecă doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CafeaCafea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mic, combinați 1/2 cană de zahăr și scorțișoară; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați 1 linguriță aromă de arțar; se amestecă bine cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aromă De ArțarAromă De Arțar
4
Întindeți jumătate din aluat în tigaie pulverizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se presară cu jumătate de topping. Lingura restul de aluat deasupra; se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Se presară cu toppingul rămas.
7
Coaceți la 177°.timp de 25 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
8
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții9
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista