Tortul de cafea cu brânză cremă poloneză ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 261 calorii, 3G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de praf de copt, unt, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tort de cafea cu căpșuni și cremă cu glazură de brânză cremă de vanilie, Tort de cafea cu căpșuni și cremă cu glazură de brânză cremă de vanilie, și Tort De Cafea Cu Brânză Cremă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Bateți 1 cană de zahăr alb, 1/2 cană de unt și 1 ou într-un castron până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Unt
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați smântână și extract de vanilie; se amestecă bine. Se amestecă 3 căni de făină, bicarbonat de sodiu și praf de copt până când amestecul se reunește într-un aluat lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Bicarbonat De Sodiu
Smântână
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Întindeți jumătate din aluat uniform în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Bateți crema de brânză, 1/2 cană de zahăr alb și 1 ou într-un alt bol până se omogenizează. Se amestecă amestecul în vasul de copt peste aluat. Aruncați jumătatea rămasă de aluat cu linguri peste amestecul de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Zahăr Granulat
Aluat
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
6
Amestecați nucile pecan, zahărul brun, 1/3 cană de făină și 1/3 cană de unt într-un castron până când amestecul seamănă cu o crumble grosieră; se presară peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Nuci Pecan
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 45 de minute.