Tort De Cafea Cu Cremă De Brânză Poloneză

Tort De Cafea Cu Cremă De Brânză Poloneză
Tortul de cafea cu brânză cremă poloneză ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 261 calorii, 3G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de praf de copt, unt, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tort de cafea cu căpșuni și cremă cu glazură de brânză cremă de vanilie, Tort de cafea cu căpșuni și cremă cu glazură de brânză cremă de vanilie, și Tort De Cafea Cu Brânză Cremă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți 1 cană de zahăr alb, 1/2 cană de unt și 1 ou într-un castron până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați smântână și extract de vanilie; se amestecă bine. Se amestecă 3 căni de făină, bicarbonat de sodiu și praf de copt până când amestecul se reunește într-un aluat lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
SmântânăSmântână
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Întindeți jumătate din aluat uniform în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Bateți crema de brânză, 1/2 cană de zahăr alb și 1 ou într-un alt bol până se omogenizează. Se amestecă amestecul în vasul de copt peste aluat. Aruncați jumătatea rămasă de aluat cu linguri peste amestecul de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Zahăr GranulatZahăr Granulat
AluatAluat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
6
Amestecați nucile pecan, zahărul brun, 1/3 cană de făină și 1/3 cană de unt într-un castron până când amestecul seamănă cu o crumble grosieră; se presară peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista