Tort De Cafea Cu Ciocolată Triplă
Tort de cafea Triple-ciocolata ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 15 și costă $1.26 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 662 calorii. Dacă aveți la îndemână unt, amestec de prăjituri cu mâncare diavolului, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Iubitorii De Ciocolata Triple Layer Cafea Caramel Ciocolata Mousse Prăjituri, Tort De Cafea Cu Trei Boabe (Făină Albă De Grâu Integral), și Tortul Dark Knight (Tort Cu Strat Triplu De Ciocolată).
Instrucțiuni
Bateți primele 6 ingrediente la viteză mică cu un mixer electric 30 de secunde sau doar până la umezire; bate la viteză medie 2 minute. Se amestecă 2 căni de bucăți de ciocolată semidulce; se toarnă aluatul uniform în 2 tigăi pătrate de tort de 9 inci unse și făinate.
Coaceți la 350 timp de 25 până la 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește complet în tigăi pe rafturi de sârmă.
Bucăți de ciocolată albă cu microunde într-un castron de sticlă la 30 până la 60 de secunde sau până când bucățile se topesc; amestecând la intervale de 30 de secunde până la omogenizare.
Stropiți uniform peste prăjituri; repetați procedura cu ceașca rămasă de bucăți semidulce.
Presărați prăjiturile uniform cu nuci pecan.