Tort de cafea caise-migdale ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 51 cenți pe porție. O porție conține 318 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina, zahărul brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Cu Migdale / Caise, Tort De Cafea Cu Caise Și Migdale, și Tort De Cafea Cu Caise-Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.Ungeți și făinați o tigaie de copt de 9 x 13 inci; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Faceți streusel: prăjiți migdalele până devin aurii, 6 până la 8 minute, amestecând la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
3
Lasă să se răcească.
4
Combinați migdalele cu ingredientele streusel rămase; se amestecă până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
5
Faceți tort: uscați caisele și lăsați-le deoparte. Într-un castron, combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Caise
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Într-un alt castron, unt de cremă și zahăr. Bateți ouăle pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Se amestecă în vanilie. Bateți în jumătate din amestecul de făină, amestecați în smântână și amestecați amestecul de făină rămas, răzuind vasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Întindeți aluatul în tigaie. Se acoperă cu un singur strat de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Se presară cu streusel.
10
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 35 până la 40 de minute. Se răcește pe un raft.