Tort De Cafea Cu Brânză De Migdale
Tortul de cafea cu brânză de migdale necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru 44 de cenți pe porție, primești un mic dejun care servește 12. O porție conține 223 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, extract de migdale, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Cafea Cu Brânză Cremă De Migdale Cu Zmeură, Tort Ușor De Cafea Cu Brânză Cremă De Afine-Migdale, și Tort De Cafea Cu Migdale.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă. Într-un castron mare, combinați 2 căni de făină, zahăr și sare.
Tăiați untul până se sfărâmă. Se amestecă amestecul de drojdie, laptele și gălbenușurile de ou.
Adăugați suficientă făină rămasă până când amestecul formează un aluat moale. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Într-un castron mic, combinați ingredientele de umplere; pus deoparte. Punch aluat în jos. Pe o suprafață făinoasă, rulați într-un 13-in. x 10 inch. dreptunghi.
Transferați pe o foaie de copt negrasă.
Întindeți umplutura peste aluat până la 1 in. de margini.
Începând cu o latură lungă, rotiți chiar în centrul dreptunghiului; repetați cu partea rămasă, întâlnindu-vă la mijloc.
Cu foarfeca, tăiați de la marginile exterioare la două treimi din drum spre centru la 1-1 / 2 in. intervale. Separați ușor benzile; răsuciți pentru a permite afișarea umplerii. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Se coace la 350 de euro timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigaie într-o grătar pentru a se răci. Pentru glazură, combinați zahărul, laptele și vanilia cofetarilor; stropiți peste tortul de cafea.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tortul de cafea. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Laurent-Perrier la Cuvee Brut cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Laurent-Perrier La Cuvee Brut]()
Laurent-Perrier La Cuvee Brut
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și singur îi permite lui Laurent-Perrier să fabrice 'la Cuv auree', o șampanie de mare finețe și o prospețime frumoasă obținută după un proces îndelungat de îmbătrânire în beciurile noastre.De culoare aurie palidă. Bulele Fine alimentează o mousse persistentă. Un nas delicat, cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului este exprimată în note succesive, cum ar fi note de piersică de viță de vie și note de fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente pe finisaj.Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un AP crritif. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.