Tort De Cafea Cu Brânză Cremă De Afine

Tort De Cafea Cu Brânză Cremă De Afine
Tort de cafea cu brânză de afine ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 64 de cenți pe porție. O porție conține 322 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, iaurtul, praful de copt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Cu Brânză Cremă De Afine, Tort De Cafea Cu Brânză Cremă De Afine, și Tort De Cafea Cu Brânză Cremă De Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 1 până la 2 litri la foc mediu, aduceți afinele și sucul de mere la fierbere. Reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, până când afinele și-au eliberat sucurile, aproximativ 3 minute. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și 2 lingurițe de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MereSuc De Mere
AfineAfine
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
2
Se adaugă în amestecul de afine; se amestecă până se fierbe și se îngroașă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
3
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
4
Într-un castron sau robot de bucătărie, amestecați sau învârtiți făina și 3/4 cană zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
5
Adăugați untul în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Tăiați cu un blender de patiserie sau pulsați până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Rezervați 1/2 cană; se toarnă restul într-un castron mare. Se amestecă praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
7
Într-un castron, amestecați iaurtul, vanilia și 1 ou până se omogenizează; se amestecă în amestecul de făină-praf de copt până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
VanilieVanilie
IaurtIaurt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Întindeți aluatul într-o tigaie rotundă de tort de 9 inci cu unt, cu o jantă detașabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
9
Într-un castron sau robot de bucătărie (nu este nevoie să vă spălați de la Pasul 2), bateți cu un mixer electric la viteză mare sau brânză cremă de vârtej, rămânând 1/4 cană de zahăr, ou rămas și suc de lămâie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
10
Se întinde peste aluat în tigaie, lăsând goală o margine de 1/2 inch. Întindeți ușor amestecul de afine peste amestecul de brânză cremă, lăsând unele vizibile. Se amestecă migdalele în amestecul de făină rezervat și se presară peste tort, concentrându-se cel mai mult în jurul marginii aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
AfineAfine
MigdaleMigdale
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Coaceți într-un cuptor de 350 până când centrul tortului abia se agită când tigaia este agitată ușor și partea superioară a tortului este maro auriu, 30 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
12
Lăsați să se răcească pe un raft timp de 15 minute, apoi îndepărtați janta tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista