Tort De Cafea Cu Boabe Întregi De Grâu
Tortul de cafea cu boabe întregi de grâu este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 8 porții cu 159 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, fructe de pădure, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Din Grâu Integral Cu Boabe Mixte, Tort De Cafea Cu Trei Boabe (Făină Albă De Grâu Integral), și Tort De Cafea Din Grâu Integral De Mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. Spray 8-inch rotund tort pan cu spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați Zara, zahărul brun, uleiul, vanilia și oul până se omogenizează. Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea doar până se umezesc. Îndoiți ușor în jumătate din fructe de pădure. Lingură în tigaie.
Se presară cu boabele rămase și granola.
Coaceți 28 până la 33 de minute sau până când se rumenesc și partea superioară revine când este atinsă în centru. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 10 minute.