Tortul de cafea cu boabe întregi de grâu este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 8 porții cu 159 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, fructe de pădure, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Din Grâu Integral Cu Boabe Mixte, Tort De Cafea Cu Trei Boabe (Făină Albă De Grâu Integral), și Tort De Cafea Din Grâu Integral De Mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cuptor de căldură la 350 F. Spray 8-inch rotund tort pan cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
Cuptor
2
Într-un castron mare, amestecați Zara, zahărul brun, uleiul, vanilia și oul până se omogenizează. Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea doar până se umezesc. Îndoiți ușor în jumătate din fructe de pădure. Lingură în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Brun
Lapte Bătut
Scorțișoară
Fructe De Padure
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
3
Se presară cu boabele rămase și granola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Padure
1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi
4
Coaceți 28 până la 33 de minute sau până când se rumenesc și partea superioară revine când este atinsă în centru. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 10 minute.