Tortul de cafea cu banane cu smântână este un vegetarian mâncare de dimineață. O porție conține 107 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ou, sare, nuci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Cu Banane Cu Smântână, Tort De Cafea Cu Banane Cu Smântână, și Tort de cafea cu smântână cu banane cu zahăr brun-vârtej de Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, unt de smântână și 6 linguri de zahăr. Bateți în ou și vanilie. Se amestecă banana și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Vanilie
Banane
Unt
Cremă
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; adăugați treptat la amestecul cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
3
Combinați nucile, scorțișoara și zahărul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Nuci
Zahăr
4
Puneți jumătate din aluat într-o tigaie cu tub canelat unsă cu 6 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se presară cu amestec de nuci; se acoperă cu aluatul rămas.
6
Se coace la 350 de minute pentru 32-38 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie într-o grătar.