Tort de cafea de afine-caise ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 165 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de extract de migdale, suc de portocale, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort De Cafea Cu Caise, Tort De Cafea Cu Caise, și Tort De Cafea Cu Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cuptor de căldură la 350 F. cu generozitate grăsime și făină 12-Cupa canelat tub tort pan. Într-un castron mare, amestecați amestecul Bisquick, zahărul granulat, uleiul, 1 1/2 linguriță extract de migdale, ouă și iaurt până se omogenizează bine. Se amestecă toate ingredientele rămase pentru tortul de cafea până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Extract De Migdale
Amestec De Coacere
Cafea
Iaurt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
Bol
Cuptor
2
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Coaceți 50 până la 55 de minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Se răcește 15 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Scobitori
Cuptor
Tigaie
4
În castron mediu, amestecați toate ingredientele glazurii până când sunt netede și suficient de subțiri pentru a stropi.