Dacă 68 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., tortul de cacao-morcov cu Crumble de cacao ar putea fi un remarcabil vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 369 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 16. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, făină, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Tort de cacao-morcov cu Crumble de cacao, Cacao Crumble-Topped Tort De Ciocolată Mocha, și Weight Watchers Coconut Hot Cocoa pentru a sărbători Ziua Națională a cacao.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 și tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. În vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu paleta, combinați făina, zahărul, făina de migdale, pudra de cacao și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brutarii Sau Zaharul Ultrafin
Hârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați untul și bateți la viteză medie-mică până când ingredientele uscate sunt umezite uniform. Apăsați amestecul în aglomerări de 1/2 inch și dați-l la frigider până când este ferm, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3
Întindeți aglomerările pe foaia de copt și coaceți timp de aproximativ 15 minute, până când sunt parfumate și ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Lasă să se răcească. Ștergeți vasul mixerului.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Unt și făină două tigăi de pâine de 9 pe 5 inci. Într-un castron mediu, bateți făina, pudra de cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara. În vasul mixerului, combinați zahărul cu ouăle, uleiul, crme frache, ghimbirul și semințele de vanilie și bateți la viteză medie până se omogenizează. Bateți treptat ingredientele uscate la viteză mică, răzuind ocazional partea laterală a bolului. Bateți morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De Orez
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Grăsime De Porc înapoi
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Sare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Răsturnați aluatul în Tigăi și acoperiți cu crumble.
7
Coaceți în centrul cuptorului timp de 1 oră și 30 de minute, până când o scobitoare introdusă în centrul prăjiturilor iese curată; acoperiți prăjiturile lejer cu folie în ultimele 30 de minute de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
8
Transferați tigăile într-un raft și răciți timp de 1 oră.
9
Înfășurați ușor partea superioară a fiecărui tort într-o foaie de folie pentru a preveni destrămarea. Acoperiți cu un suport și inversați prăjiturile; scoateți tigăile. Întoarceți prăjiturile cu partea dreaptă în sus și lăsați să se răcească complet înainte de servire.