Dacă 68 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., tortul de cacao-morcov cu Crumble de cacao ar putea fi un remarcabil vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 369 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 16. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, făină, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Tort de cacao-morcov cu Crumble de cacao, Cacao Crumble-Topped Tort De Ciocolată Mocha, și Weight Watchers Coconut Hot Cocoa pentru a sărbători Ziua Națională a cacao.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 și tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. În vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu paleta, combinați făina, zahărul, făina de migdale, pudra de cacao și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brutarii Sau Zaharul Ultrafin
Hârtie De Orez
Bomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Vinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Adăugați untul și bateți la viteză medie-mică până când ingredientele uscate sunt umezite uniform. Apăsați amestecul în aglomerări de 1/2 inch și dați-l la frigider până când este ferm, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
3
Întindeți aglomerările pe foaia de copt și coaceți timp de aproximativ 15 minute, până când sunt parfumate și ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Lasă să se răcească. Ștergeți vasul mixerului.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De Verjuic
5
Unt și făină două tigăi de pâine de 9 pe 5 inci. Într-un castron mediu, bateți făina, pudra de cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara. În vasul mixerului, combinați zahărul cu ouăle, uleiul, crme frache, ghimbirul și semințele de vanilie și bateți la viteză medie până se omogenizează. Bateți treptat ingredientele uscate la viteză mică, răzuind ocazional partea laterală a bolului. Bateți morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Hârtie De Orez
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Grăsime De Porc înapoi
Căpșuni La Picior
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Bomboane Salvatoare
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
6
Răsturnați aluatul în Tigăi și acoperiți cu crumble.
7
Coaceți în centrul cuptorului timp de 1 oră și 30 de minute, până când o scobitoare introdusă în centrul prăjiturilor iese curată; acoperiți prăjiturile lejer cu folie în ultimele 30 de minute de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
8
Transferați tigăile într-un raft și răciți timp de 1 oră.
9
Înfășurați ușor partea superioară a fiecărui tort într-o foaie de folie pentru a preveni destrămarea. Acoperiți cu un suport și inversați prăjiturile; scoateți tigăile. Întoarceți prăjiturile cu partea dreaptă în sus și lăsați să se răcească complet înainte de servire.