Tort de cacao-morcov cu Crumble de cacao

Tort de cacao-morcov cu Crumble de cacao
Dacă 68 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., tortul de cacao-morcov cu Crumble de cacao ar putea fi un remarcabil vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 369 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 16. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, făină, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Tort de cacao-morcov cu Crumble de cacao, Cacao Crumble-Topped Tort De Ciocolată Mocha, și Weight Watchers Coconut Hot Cocoa pentru a sărbători Ziua Națională a cacao.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 și tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. În vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu paleta, combinați făina, zahărul, făina de migdale, pudra de cacao și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Adăugați untul și bateți la viteză medie-mică până când ingredientele uscate sunt umezite uniform. Apăsați amestecul în aglomerări de 1/2 inch și dați-l la frigider până când este ferm, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Întindeți aglomerările pe foaia de copt și coaceți timp de aproximativ 15 minute, până când sunt parfumate și ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Lasă să se răcească. Ștergeți vasul mixerului.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Unt și făină două tigăi de pâine de 9 pe 5 inci. Într-un castron mediu, bateți făina, pudra de cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara. În vasul mixerului, combinați zahărul cu ouăle, uleiul, crme frache, ghimbirul și semințele de vanilie și bateți la viteză medie până se omogenizează. Bateți treptat ingredientele uscate la viteză mică, răzuind ocazional partea laterală a bolului. Bateți morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Răsturnați aluatul în Tigăi și acoperiți cu crumble.
7
Coaceți în centrul cuptorului timp de 1 oră și 30 de minute, până când o scobitoare introdusă în centrul prăjiturilor iese curată; acoperiți prăjiturile lejer cu folie în ultimele 30 de minute de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Transferați tigăile într-un raft și răciți timp de 1 oră.
9
Înfășurați ușor partea superioară a fiecărui tort într-o foaie de folie pentru a preveni destrămarea. Acoperiți cu un suport și inversați prăjiturile; scoateți tigăile. Întoarceți prăjiturile cu partea dreaptă în sus și lăsați să se răcească complet înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Revista