Tort De Burete Cu Gălbenuș De Ou

Tort De Burete Cu Gălbenuș De Ou
Tortul de burete cu gălbenuș de ou este un lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 10 porții. Acest desert are 259 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 49 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină, ou, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 37%. Rețete similare includ Tort de burete cu gălbenuș de ou, Tort De Ciocolată Fără Gălbenuș, și Tort De Burete.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Cerneti impreuna de doua ori: faina, praful de copt si sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se toarnă înapoi în sită.
Echipamente pe care le vei folosi
CernereCernere
4
Într-un bol mare de amestecare bateți gălbenușurile de ou și ouăle întregi cu un mixer electric până la culoarea groasă și lămâie (aproximativ 5 minute). Adăugați treptat zahăr, bătând după fiecare adăugare. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
5
Îndoiți coaja de portocală, sucul de portocale și extractul de lămâie. Cerneti ingredientele uscate in amestecul de ou si zahar si pliati-le. Nu amestecați și nu bateți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De LămâieExtract De Lămâie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Adăugați apă clocotită și pliați rapid, doar până când lichidul este amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
7
Se toarnă aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 60 până la 65 de minute. Întoarceți tortul în tigaie pe un suport de sârmă și lăsați tortul să atârne timp de 1 oră sau până se răcește. Desfaceți părțile tortului din tigaie cu o spatulă și agitați din tigaie. Praf de top ușor cu zahăr cofetar sau îngheț cu glazură de unt portocaliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista