Tort De Burete Cu Gălbenuș De Ou

Tort De Burete Cu Gălbenuș De Ou
Tortul de burete cu gălbenuș de ou este un lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 10 porții. Acest desert are 259 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 49 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină, ou, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 37%. Rețete similare includ Tort de burete cu gălbenuș de ou, Tort De Ciocolată Fără Gălbenuș, și Tort De Burete.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Cerneti impreuna de doua ori: faina, praful de copt si sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Se toarnă înapoi în sită.
Echipamente pe care le vei folosi
CernereCernere
4
Într-un bol mare de amestecare bateți gălbenușurile de ou și ouăle întregi cu un mixer electric până la culoarea groasă și lămâie (aproximativ 5 minute). Adăugați treptat zahăr, bătând după fiecare adăugare. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Îndoiți coaja de portocală, sucul de portocale și extractul de lămâie. Cerneti ingredientele uscate in amestecul de ou si zahar si pliati-le. Nu amestecați și nu bateți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De LămâieExtract De Lămâie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Adăugați apă clocotită și pliați rapid, doar până când lichidul este amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Se toarnă aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 60 până la 65 de minute. Întoarceți tortul în tigaie pe un suport de sârmă și lăsați tortul să atârne timp de 1 oră sau până se răcește. Desfaceți părțile tortului din tigaie cu o spatulă și agitați din tigaie. Praf de top ușor cu zahăr cofetar sau îngheț cu glazură de unt portocaliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista