Tort De Burete Cu Gălbenuș De Ou
Tortul de burete cu gălbenuș de ou este un lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 10 porții. Acest desert are 259 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 49 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină, ou, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 37%. Rețete similare includ Tort de burete cu gălbenuș de ou, Tort De Ciocolată Fără Gălbenuș, și Tort De Burete.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Cerneti impreuna de doua ori: faina, praful de copt si sarea.
Se toarnă înapoi în sită.
Într-un bol mare de amestecare bateți gălbenușurile de ou și ouăle întregi cu un mixer electric până la culoarea groasă și lămâie (aproximativ 5 minute). Adăugați treptat zahăr, bătând după fiecare adăugare. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 10 minute.
Îndoiți coaja de portocală, sucul de portocale și extractul de lămâie. Cerneti ingredientele uscate in amestecul de ou si zahar si pliati-le. Nu amestecați și nu bateți.
Adăugați apă clocotită și pliați rapid, doar până când lichidul este amestecat.
Se toarnă aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inch.
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 60 până la 65 de minute. Întoarceți tortul în tigaie pe un suport de sârmă și lăsați tortul să atârne timp de 1 oră sau până se răcește. Desfaceți părțile tortului din tigaie cu o spatulă și agitați din tigaie. Praf de top ușor cu zahăr cofetar sau îngheț cu glazură de unt portocaliu.