Tort De Budincă Portocalie
Tortul cu budincă portocalie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 4 și costă 36 de cenți pe porție. O porție conține 122 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ouă, zahăr, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 39 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 17%. Încercați Tort De Budincă Portocalie, Turtă Dulce Tort De Budincă De Portocale, și Tort Cu Cremă De Portocale / Glazură Rece De Budincă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Setați un ceainic complet cu apă la foc mediu-mic. Spray 4 (1 cană) ramekins rezistente la cuptor cu spray de gătit antiaderent.
Separați ouăle, punând albușurile într-un bol puțin mai mare. Folosind un mixer de mână, bateți albușurile de ou până când țin vârfuri rigide și dați deoparte. La gălbenușuri, adăugați zahărul și bateți până când zahărul este dizolvat și culoarea a devenit galben pal.
Adăugați coaja de portocală și sucul. Cerneti faina si sarea si amestecati bine.
Se adaugă laptele și se amestecă până se combină.
Îndoiți albușurile în amestecul de gălbenușuri. Împărțiți aluatul între ramekins.
Așezați ramekinele într-un vas de copt și turnați apă fierbinte până ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor.
Coaceți prăjiturile cu budincă până se fixează, aproximativ 20 până la 22 de minute.
Scoateți ramekinele din Baia de apă și lăsați să se răcească puțin înainte de servire.