Tort De Budincă Portocalie

Tort De Budincă Portocalie
Tortul cu budincă portocalie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 4 și costă 36 de cenți pe porție. O porție conține 122 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ouă, zahăr, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 39 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 17%. Încercați Tort De Budincă Portocalie, Turtă Dulce Tort De Budincă De Portocale, și Tort Cu Cremă De Portocale / Glazură Rece De Budincă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Setați un ceainic complet cu apă la foc mediu-mic. Spray 4 (1 cană) ramekins rezistente la cuptor cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ApăApă
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuptorCuptor
2
Separați ouăle, punând albușurile într-un bol puțin mai mare. Folosind un mixer de mână, bateți albușurile de ou până când țin vârfuri rigide și dați deoparte. La gălbenușuri, adăugați zahărul și bateți până când zahărul este dizolvat și culoarea a devenit galben pal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați coaja de portocală și sucul. Cerneti faina si sarea si amestecati bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SucSuc
SareSare
4
Se adaugă laptele și se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
5
Îndoiți albușurile în amestecul de gălbenușuri. Împărțiți aluatul între ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Așezați ramekinele într-un vas de copt și turnați apă fierbinte până ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Coaceți prăjiturile cu budincă până se fixează, aproximativ 20 până la 22 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți ramekinele din Baia de apă și lăsați să se răcească puțin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
DificultateMediu
Gata În39 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista