Tort De Budincă Mocha
Mocha budinca tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 9. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 226 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, făină, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Tort De Budincă Mocha, Tort De Budincă Mocha Cappuccino, și Saucy Mocha Budinca Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, 2/3 cană zahăr, 1/4 cană cacao, granule de cafea, praf de copt și sare într-un castron.
Combinați laptele, uleiul și vanilia într-un castron; adăugați la amestecul de făină și amestecați bine. Puneți aluatul într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit.
Combinați 1/3 cană de zahăr și 2 linguri de cacao.
Se toarnă 1 cană de apă clocotită peste aluat (nu se amestecă).
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când tortul revine atunci când este atins ușor în centru (tortul nu va testa curat atunci când un pick de lemn este introdus în centru).
Se servește cald cu înghețată.
Notă: Această rețetă este ușor de dublat. Puneți lingura într-un vas de copt de 13 x 9 inci; coaceți la aceeași temperatură și timp.